Next Unit of Computer.

De alom bekende computersystemen zijn gebaseerd op het aloude IBM compatible moederborden systeem. Dit zijn de ATX en miniATX systemen. Door de voortschrijdende technieken en het steeds verder verkleinen van de componenten zijn deze systemen niet meer voor de hedendaagse eisen te gebruiken. Zo zie je al dat oude poorten zoals de Game Poort, de COM poort, de Parallelle poort, de PS/2 poorten zijn vervangen voor USB poorten.

Nu is door Intel de nieuwe generatie computersystemen aangekondigd. Intel zal in 2016 geen Desktop borden meer produceren. Er zullen nog wel losse componenten worden gemaakt, die door andere gebruikt kunnen worden. Intel gaat zich verder toespitsen op de nieuwe generatie computersystemen waarbij de technieken van Laptops, Desktop en Tablet computers samengevoegd worden. Deze nieuwe generatie heet NUC.
NUC staat voor; Next Unit of Computing.

De basis is een computer, krachtiger en sneller dan de hedendaagse computersystemen maar dan in een doosje van 117 x 112 x 39mm !
Hierin zit de hele computer met een Core i3 of i5 processor (later ook de Core i7) verder een SSD harddisk, Ram modules en als optie een WiFi kaart.
De NUC DC3127IYE heeft 3 USB poorten en een Gigabit Lan kaart. Er kunnen 2 Full HD monitoren op aangesloten worden via de 2 HDMI poorten. Kortom een complete en zeer krachtige computer is een heel klein doosje.

Onze Services

  • Reparatie computers + randapparatuur
  • Recovery databestanden
  • Installatie van besturingssystemen
  • Onderhoud computers + printers
  • Verkoop computersystemen op maat
  • Netwerksystemen
  • Advies

Snel Contact

VoTronics
Basserhof 3
1703 EX  Heerhugowaard
tel: 072-5745407
Geopend op afspraak: ma-vr 09:00-17:00u
email:

Contact formulier